Extra diensten

Kijk wat Ævego nog meer voor u kan betekenen

Werkvoorbereider

Aangezien elk civieltechnisch project bestaat uit een keten van activiteiten - die door verschillende partijen en specialisten moeten worden uitgevoerd - is professionele werkvoorbereiding geen overbodige luxe. Succesvolle projecten kennen allemaal een degelijke werkvoorbereiding, waarin de techniek, de planning en de logistiek optimaal op elkaar zijn afgestemd. Ævego zorgt voor dit projectplan.


Praktijkervaring
Ævego maakt vooral een realistische werkvoorbereiding, waarbij rekening wordt gehouden met de praktijk, qua logistiek, planning en organisatie. Dit doen we voor gemeentes en scholen. Om die praktijk realistisch te kunnen inschatten analyseren we vooraf verschillende scenario's - dat doen we op basis van onze jarenlange praktijkervaring - zodat we in de werkvoorbereiding en planning ook rekening kunnen houden met tegenvallers.

Projectplan
Een grondige werkvoorbereiding voorkomt juist een hoop tegenvallers en vormt de basis voor een strakke, effectieve en snelle projectuitvoering. In combinatie met een degelijke calculatie ontstaat een goed doortimmerd projectplan, dat we met onze professionele medewerkers minutieus kunnen uitwerken en begeleiden.

Neem contact op
Wilt u weten wat wij qua werkvoorbereiding voor u kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

 

Contact opnemen