Ævego Nieuws

Volg Ævego op de voet

Ævego 12,5 jaar!

Wij bedanken iedereen die Ævego sterk heeft gemaakt.

Dit jubileum is een mooi moment om terug te kijken naar de voorbijgaande jaren. Zowel binnen onze eigen organisatie als binnen de branche is er veel gebeurd.

Ævego is in 2001 begonnen als administratiekantoor in Arnhem. Met 2 medewerkers werd de administratie verzorgd voor zowel het MKB als Verenigingen van Eigenaren. In 2004 is het besluit genomen om Ævego te veranderen van administratiekantoor in een VvE beheerkantoor. In 2005 is dit besluit geconcretiseerd en is Ævego VvE- en Vastgoedbeheer opgericht. Sindsdien zijn we verhuisd naar de Simon Stevinweg 27 in Arnhem, waar Ævego nog steeds is gevestigd.

Vanaf 2005 is Ævego hard gegroeid. De heldere communicatie en de hoge graad van professionaliteit werd zeer gewaardeerd door de klanten. In 2009 kreeg de groei een extra duwtje in de rug door de overname van een andere beheerder, genaamd Univas BV. Ævego heeft destijds van Univas BV het klantenbestand en het personeel overgenomen. Een jaar later opende Ævego de deuren van haar 2e kantoor in Utrecht.

Nu in 2013 blikken we terug op een boeiende periode van groei en ontwikkeling in kwaliteit. Het aantal medewerkers is gegroeid van 2 naar 16 mensen. Deze hoog opgeleide en goed getrainde mensen hebben een écht 'Ævego hart'. Iets waar we trots op zijn!