Vraag & Antwoord

Op de meest gestelde vragen vindt u hier het antwoord

Æ-net is het internetportaal van Ævego. Als lid heeft u inlogcodes ontvangen. Hiermee kunt u bij alle gegevens van uw VvE komen, zoals de splitsingsakte, huishoudelijk reglement, notulen, jaarrekeningen, notulen en ga zo maar door! U hoeft dus niets meer zelf te bewaren.
Ja, alle reparatieverzoeken wordt geplaatst op Æ-net. Maar ook de afloop van een klacht wordt gemeld op Æ-net. Zo kunt u op een transparante manier zien of een klacht is afgehandeld of nog niet.
Hiervoor dient u eerst in te loggen in Æ-net. Klik daarna in het menu op 'Edit wachtwoord'. Hier kunt u een nieuw wachtwoord ingeven.
Als u uw wachtwoord kwijt bent, dan kunt u in Æ-net klikken op 'wachtwoord vergeten?' Indien u uw gebruikersnaam en e-mailadres invoert, zullen wij uw wachtwoord per e-mail toesturen. Hiermee kunt u dan weer inloggen.
Als u nog zowel uw inlognaam als wachtwoord kwijt bent, stuur dan een bericht via het contactformulier. Wij zullen dan naar het bij ons bekende e-mailadres de inloggegevens toesturen.
Nee, alle gegevens van de VvE zijn alleen toegankelijk voor leden van de VvE. Vreemden kunnen dus nooit financiele cijfers of notulen inzien.